Përplasje mes tifozëve në Tiranë edhe pas përfundimit të ndeshjes, tifozi i Romës përfundon pa ndjenja në tokë (VIDEO)

Si para zhvillimit të ndeshjes finale të Ligës së Konferencës të zhvilluar në Tiranë midis Romës dhe Fejenordit, ashtu edhe pas përfundimit të saj, nuk kanë munguar përplasjet mes tifozërive të të dyja skuadrave. Menjëherë pas mbylljes së ndeshjes, shihet se një tifoz i Romës ka përfunduar pa ndjenja në tokë. Ndërkohë