Nestorovski: Ndeshja më e rëndësishme për ne, shpresoj të kualifikohemi

Sulmuesi i përfaqësueses së Maqedonisë, Ilija Nesterovski, ndryshe pjesë e skuadrës italiane të Udinezes, në kuadër të startit të përgatitjeve për ndeshjen Gjeorgji – Maqedoni thotë se erdhi koha që përfaqësuesja të përgatitet për ndeshjen më të rëndësishme të historisë në futbollin e Maqedonisë. “Përfundimisht erdhi grumbullimi dhe përgatitjet për ndeshjen