Ramadani dhe Mendesh menaxhojnë merkaton e Interit

Menaxheri i njohur shqiptar, Fali Ramadani dhe Horge Mendesh këto ditë ndodhen në Monte Karlo së bashku me disa pjesëtar të klubit të Interit, duke biseduar rreth planeve të transferimeve të gjigantit italian. Sipas mediave Italiane, në takimin në Monte Karlo fillimisht është biseduar çështja e kalimit të Stefan Jovetiqit nga