Gjest i bukur nga Armend Alimi, ndihmon klubin ku u rrit: Me zemër për KF Bashkimin

Armend Alimi, një emër i njohur në futbollin vendor, i cili aktualisht mbron ngjyrat e Rabotniçkit nga Shkupi, i është bashkuar inicativës për të ndihmuar KF Bashkimi nga Kumanova, klubi në të cilin ishte zhvilluar si futbollistë, raporton “infOSport.mk”. Një gjë të tillë kanë bërë të ditur edhe nga klubi kumanovar

Kumanova dhe KF Bashkimi në zi!

Një lajm i trisht na vjen nga Kumanova, e që është i ndërlidhur ngushtë me KF Bashkimi dhe tifozët e kësaj skuadre “Ilirët”. Sot në moshë fare të re nga jeta u nda anëtari i këtij grupi, Kastriot Sopi, të cilin “Ilirët” do ta kujtojnë me mallë. Pikërisht ishte grupi i tifozëve