Drejtori i Dritës së Gjilanit, Kërçeli nderon Qatip Osmanin

S'do mend se legjendat respektohen gjithandej, ndërsa Qatip Osmani padyshim është një i tillë. Drejtori i Dritës së Gjilanit, Fisnik Kërçeli në shenjë mirënjohje para ndeshjes miqësore Shkëndija-Drita i dhuroi trajnerit të tetovarëve Qatip Osmani një fanellë të ekipit kosovar, me mbishkrim mbiemrin Osmani dhe numrin 11 që “Qato” e