E bujshme, Siti arrinë akord me agjentin Fali Ramadani për mbrojtësin e Napolit!

Fali Ramadani pa dyshim se është një ndër menaxherët më të suksesshëm të futbollit botëror, ndërsa dëshmi për këtë është edhe puna që po bënë tetovari, si dhe emrat e futbollistëve që i ka nën menaxhim, shkruan “infOSport.mk”. Një ndër ato emra është edhe Kalid Kulibali, një ndër mbrojtësit më të