Finale e Ligës së Kampionëve pa flamur shqiptarë nuk  ngjan!

Flamuri shqiptarë tashmë është bërë zakon në ndeshjet e rëndësishme europiane. Ashtu si vitet e kaluara në finalet e Ligës së Kampionëve, ashtu edhe në finalen e së shtunës, tifozët shqiptarë kanë gjetur mënyrën që të tregojnë se janë të pranishëm në stadium. Kësaj rradhe flamuri shqiptarë qëndronte në tribunën përballë dhe