Shkëndija-Kit Go, statistika dhe kuriozitete që duhet ti dini rreth këtij takimi

Shkëndija-Kit Go, një ndeshje në të cilën skuadra kampione e Maqedonisë është favorit absolut. Shkëndija ka kapur formë të mirë pas përfundimit të pjesëmarrjes në Europë dhe përballja me Kit Go pritet me një ecuri prej katër fitoreve të njëpasnjëshme (tre në kampionat me Bellasicën, Shkupin dhe Rabotniçkin, si dhe