Trafik kokaine, në Gjermani arrestohet një ish-futbollist i njohur shqiptarë

Një ish-futbollist i njohur shqiptar, identiteti i të cilit nuk është bërë ende publik, është arrestuar për trafik lëndësh narkotike dhe rrezikon 3 vite burg në Gjermani. Sipas informacioneve nga Gjermania, personi ën fjalë është përfshirë në marrëveshje të paligjshme gjatë periudhës të qëndrimit në Gjermani, edhe pse kishte udhëtuar