Zaev dhe Grubi mirëpritën heronjtë e Tbilisit në Bllacë

Delegacion qeveritar me në krye Kryeministrin Zoran Zaev dhe zëvendësin e tij të parë, Artan Grubi, mirëpritën heronjtë e Tbilisitnë vend kalimin kufitar në Bllacë, për ti uruar futbollistët për këtë sukses të jashtëzakonshëm, kualifikimin në Europianin e vitit të ardhshëm, njofton “infOSport.mk”. Maqedonia për herë të parë do të luaj