Bajrami: Fitorja ndaj Vardarit për legjendën Suat Zendeli (VIDEO)

Shkupi fitoi derbin me Vardarin në Çair, ndërsa këtë triumf, Muharem Bajrami ia dedikon legjendës Suat Zendeli, me këtë të fundit që sot i dha lamtumirën futbollit aktiv. Bajrami vlerëson Zendelin, me të cilin ndan kujtime të mira gjatë kohës që ishin pjesë e Shkupit, por edhe e Renovës.

“Këtë fitore ia dedikoj, kapitenit tonë dhe legjendës të Fc Shkupit Suat Zendeli. Unë vetëm dua ti them 2 3 fjalë për kapitenin tonë. Ishte kënaqësi e veçantë për mua si Muharem të jem bashkë me Suatin këto 5 vite te Shkupi dhe dy vite te Renova. Domethënë bashkarisht 7 vite me Suatin. Sigurisht se do të jetë e rëndë të zëvendësohet Suati si në fushë por edhe jashtë fushës, sepse futbollit nuk është tërë jetën, pasi i vjen fundi. Jeta vazhdon edhe pas futbollit. Kështu që Suatin e kemi shembull unë së pari si Muharem si në fushë, se si ka qenë ai si kapiten por edhe jashtë fushë. Të rinjë tanë e kanë shembullim më të mirë te Suati”, tha Muharem Bajrami pas derbit.

BAJRAMI: KËTË FITORE IA DEDIKOJ SUAT ZENDELIT! “Këtë fitore ia dedikoj, kapitenit tonë dhe legjendës të Fc Shkupit Suat Zendeli. Unë vetëm dua ti them 2 3 fjalë për kapitenin tonë. Ishte kënaqësi e veçantë për mua si Muharem të jem bashkë me Suatin këto 5 vite te Shkupi dhe dy vite te Renova. Domethënë bashkarisht 7 vite me Suatin. Sigurisht se do të jetë e rëndë të zëvendësohet Suati si në fushë por edhe jashtë fushës, sepse futbollit nuk është tërë jetën, pasi i vjen fundi. Jeta vazhdon edhe pas futbollit. Kështu që Suatin e kemi shembull unë së pari si Muharem si në fushë, se si ka qenë ai si kapiten por edhe jashtë fushë. Të rinjë tanë e kanë shembullim më të mirë te Suati”,u shpreh Muharem Bajrami.

Публикувахте от Tv Shenja в Събота, 10 ноември 2018 г.

Leave a Reply