Duka kërkon ndihmë për Shqipërinë edhe në shortin e “EURO 2020”

Armand Duka ka zbuluar se në ceremoninë e mbajtur në Bukuresht për hedhjen e shortit për Euro 2020, ka kërkuar ndihmë për Shqipërinë nga tërmeti shkatërrues që ndodhi të martën e kësaj jave.

Kreu i Federatës Shqiptar të Futbollit ka kërkuar nga homologët e tij nga federatat e ndryshme evropiane që të ndihmojnë në fondin tashmë zyrtar “e-albania.al/donate/”.

Vendi ynë u godit nga një tërmet 6.4 ballësh dhe ka lënë pas vetës deri më tani 51 viktima, qindra të lënduar dhe shumë dëme materiale.

Ndiha janë duke ardhur edhe nga vendet e ndryshme evropiane si në të holla ashtu edhe në veshmbathje e gjëra të tjera esenciale.

Në lidhje më këtë tragjedi kanë reaguar edhe shumë lojtarë dhe skuadra të mëdha evropiane, në mënyrë që Shqipëria ta përballojë këtë katastrofe natyrore.

Leave a Reply