Shkëndija ndahet me Agim Ibraimin

Agim Ibraimi nuk është më pjesë e Shkëndijës, pasi me marrëveshje të dyanshme palët kanë ndërprerë bashkëpunimin.

Kuqezinjtë përmes një komunikate kanë njoftuar ndërprerjen e bashkëpunimit me Agim Ibraimin. Kryesia dhe futbollisti me marrëveshje të dyanshme kanë vendosur se ndarja në këtë moment është në interes të të dy palëve.

KF Shkëndija me këtë rast ka falenderuar Agim Ibraimin për kontributin e dhënë në periudhën që ishte pjesë e kuqezinjëve, duke i uruar gjithë të mirat në të ardhmen.

Leave a Reply