Talenti shqiptarë i Volfsburgut zgjedh Kosovën

Futbollisti i talentuar shqiptarë, Elvis Rexhbeqaj, ka zgjedhur të përfaqësojë Kosovën. Edhe pse i rritur jashtë, 20-vjeçari nuk e harroi vendlindjen e tij. Djaloshi nga Prizreni është pjesë e skuadrës gjermane të Volfsburgut që prej vitit 2010 dhe ka luajtur 4 ndeshje me ekipin e parë. Rexhbeqaj shihet si një talent