Askush si Lionel Messi, i vetëm lë pas edhe ekipet e mëdha si Juve, Real dhe Liverpull (VIDEO)

Lionel Messi, për shumë kë është futbollisti më i mirë në historinë e futbollit, ndërsa një konstantim të tillë ai ka forcuar me paraqitjen e tij të fundit kundër Espanjollit. Argjentinasi ishte thjeshtë i jashtëzakonshëm, i pandalshëm dhe i pagabueshëm në ndeshjen ndaj rivalëve lokal, ndaj të cilëve shënoi dy gola