Zbulohet grupi kriminelë që kurdiste ndeshje futbolli edhe në Maqedoni!

Ndeshjet e kurdisura kanë marrë hovë të madh edhe në ndeshjet e kampionateve nga Gadishulli Ballkanik. “Al Xhazira Balkan” shkruan se policia sllovene dhe ajo kroate me ndihmën e Europol kanë zbuluar një grup kriminelësh ndërkombëtarë, që merreh me baste ilegale. Të arrestuarit akuzohen për kurdisje të ndeshjeve në Serbi, Maqedoni