Klop: Pa Kutinjon jemi më të fortë!

Jurgen Klopp pranoi se skuadra e Liverpool mund të ketë përfituar nga largimin e Philippe Coutinho te Barcelona, duke thënë se ata janë bërë më të paparashikueshëm pa fantazistin “dominues” nga Brazili. Liverpool luftoi fort për të shmangur largimin e Coutinho te Barcelona, por iu dorëzua dëshirës së futbollistit dhe