Shkëndija freskohet me ujin “MaYa”

Kompania për prodhimin e ujit “MaYa” dhe kampionët e Maqedonisë në futboll, KF Shkëndija sot kanë zyrtarizuar marrëveshjen e bashkëpunimit për sezonin e ardhshëm. Ky bashkëpunim parasheh që “kuqezinjtë të sponsorizohen me ujë nga kjo kompani, e cila bëhet partner i klubit tetovar në këtë fushëveprim. Kjo nënkupton se prej sot KF