Ejupi dhe Zhuta kandidat për në formacionin e vitit në Kroaci

Dy reprezentuesit e Maqedonisë, Muzafer Ejupi dhe Leonard Zhuta janë selektuar si kandidat për të qenë pjesë e fomacionit të vitit në elitën kroate. Golashënuesi i Osijekut, Ejupi me 14 finalizime në këtë sezon dhe mbrojtësi i majtë i Rijekës, Zhuta  janë përfshirë nga ueb-faqja e sportit “Gol”, si kandidat