Hungaria merr një lajm shumë pozitiv në prag të ndeshjes me Shqipërinë!

Hungaria ka marrë një lajm pozitiv përpara ndeshjes me Shqipërinë. Në grumbullimin e skuadrës së Rossit është bashkuar kapiteni Villi Orban, i cili gjatë këtyre ditëve ka pasur probleme shëndetësore dhe nuk ka qenë pjesë e skuadrës. Mbrojtësi i Lajpcigut është një nga futbollistët më të rëndësishëm të Hungarisë dhe do