SKANDAL, Stoilovit i pengoi gjuha shqipe, braktisi manifestimin e organizuar nga ARSM

Hendbollilsti i përfaqësueses së Maqedonisë, Stole Stoilov ka braktisur manifestimin e organizuar nga ana e Agjensionit për Rini dhe Sport, që sonte ndau çmimet për më të mirët për vitin që jemi duke lënë pas, njofton ‘infOSport.mk’. Arsyeja ka qenë përdorimi i gjuhës shqipe, gjë kjo që i kishte penguar këtij ‘burri’ dhe i