Antoni Xhoshua është mbreti i ri i boksit!

Antoni Xhoshua është mbreti i ri i boksit! Boksieri anglez doli fitues në super përballjen kundër Vladimir Kliçkos, duke rrëmbyer në këtë mënyrë titujt IBF (Federatës Ndërkombëtare të Boksit), ËBA (Asociacionit Botëror të Boksit) dhe IBO (Organizatës Ndërkombëtare të Boksit). Që të dy sonte dolën përballë njëri tjetrit në stadiumin “Uembli”