KF Gostivari siguroi paga edhe për futbollistët që nuk pranuan minimalen nga shteti!

Me vendim të Qeverisë, Agjencioni për Rini dhe Sport, me qëllim që të ju del në ndihmë ekipeve sportive në këtë kohë pandemie, vendosi që gjithë sportistët profesionist ti paguajë me një rrogë minimale prej 14500 denarëve, njofton “infOSport.mk”. Kjo u mirëpritë nga të gjithë sportistët, mirëpo duhet theksuar se