Ndodh edhe kjo në Arabi, tifozi futet me makinë në fushën e futbollit (VIDEO)

Në fushat e futbollit shpeshherë shohim episode qesharake nga më të ndryshmet, teksa në gjithë botën nuk mungojnë rastet kur tifozët pushtojnë dhe fushën e lojës për të përqafuar futbollistët e tyre të dashur. Megjithatë një rast krejtësisht më ndryshe nga vjen nga Emiratet e Bashkuara Arabe, kur në kampionatin e 18-vjeçarëve një tifoz kishte gjetur një mënyrë të re për të bërë bujë në Europë.

Ai ka hyrë në fushën e lojës gjatë ndeshjes duke bërë xhiro me makinën e tij. Arbitri ka ndërprerë ndeshjen derisa ai ka plotësuar dëshirën e tij, ndërkohë që më vonë ka rifilluar ndeshja.

Tifozi futet me veture ne fushen e futbollit

NDODH EDHE KJO NW ARABI, TIFOZI FUTET ME MAKINW NW FUSHWN E FUTBOLLIT

Публикувахте от infosport.mk в 3 декември 2017 г.

Leave a Reply