Interi kampion në Itali, për…

Është skuadra e Interit, që po i prinë listës së klubeve që kanë ndërruar më së shpeshti trajnerët…

‘Serie A’ pa dyshim se është një ndër ligat më me emër në futbollin italian, mirëpo që njihet edhe për një fakt shumë interesant. Klubet nga ‘Serie A’ tashmë janë të njohura për ndërrimin e shpeshtë të trajnerëve.

Është skuadra e Interit, që po i prinë listës së klubeve që kanë ndërruar më së shpeshti trajnerët. ‘Zikaltërit’  kanë ndërruar plotë 70 trajner.

Në vendin e dytë është Roma, me 64 ndërrime të trajnerëve, Torino me 63 dhe Fiorentina me 58.

Gjithsej të etiketuara

Leave a Reply