Jasir Asani largohet nga Partizani, Dubari destinacioni i tij i rradhës!

Prej disa kohësh, Jasir Asani i kishte dhënë sinjalet që do të largohet nga Partizani. Shkupjanin 25-vjeçar gjithmonë e ka tërhequr ideja të luajë jashtë Shqipërisë, madje e provoi dhe për gjashtë muaj në Suedi, ku luajti si i huazuar tek ekipi i AIK Stokholm. Në fund të muajit dhjetor, agjenti