Ndërpritet miqësorja midis Bërnlit dhe Hanoverit

Ndërpritet ndeshja miqësore midis Bërnlit dhe Hanoverit për shkak të trazirave që kanë ndodhur midis tifozërive të të dyja skuadrave. Është luajtur vetëm pjesa e parë dhe më pas ka “plasur” lufta midis dy tifozërive, për këtë arsye policia ka urdhëruar ndërprerjen e ndeshjes Midis tribunave ka filluar një kaos, ku tifozët