Ish presidenti i Barcelonës mysafir special i Skënderbeut sonte ndaj Partizanit

Ish presidenti i Barcelonës, Huan Laporta do të jetë sot i pranishëm në tribunën e stadiumit “Elbasan Arena” për të ndjekur për së afërmi ndeshjen e Liga Europa midis  Skënderbeut dhe Partizanit të Beogradit. Laporta është një prej personazheve më të sukseshme në historinë e klubit “katalunas”, i cili vendosi që