Katar: kapiteni aktivizohet në portë dhe mbron penalltinë (VIDEO)

Në ligën e gjeneratës U19 në Katar ka ndodhur një episode interesant në një ndeshje futbolli. Arbitri kryesor kishte akorduar penallti, ndërsa portieri e pret. Gjyqtari kërkon ripërsëritjen e penalltisë, megjithëse nga përsëritja gjithçka duket e rregullt. Portieri i nervikosur i drejtohet me revolta arbitrit, ndërsa ky i fundit e ndëshkohet