Koronavirusi prek edhe sportin në Shqipëri! Anulohen aktivitetet sportive deri me 3 prill!?  

“Është momenti që të mbyllim të gjitha institucionet arsimore dhe të kërkojnë anulimin e të gjitha grumbullimeve masive deri në datën 3 prill për ta parë dinamikën e këtij zhvillimi”. Këto janë fjalët e kryeministrit Edi Rama, i cili sot ka mbledhur qeverinë, pas zbulimit të dy rasteve të para me