Marko van Basten do të udhëheqë delegacionin e FIFA-s të enjten në Shkup

Legjenda e futbollit holandez dhe atij Botëror, Marko van Basten, tani në rolin e drejtorit teknik për zhvillim të FIFA-s, do të udhëheqë delegacionin e shtëpisë së futbollit botëror me rastin e hapjes së kapacitetit për akomodim në kompleksin “Shtëpia e futbollit” të enjten (15 shkurt). Përveç golashënuesit legjendar Van Basten,