Filip Popovski nuk është më sekretar gjeneral pranë FFM-së, ja kush e zëvendësoi

Këshilli drejtues pranë Federatës së Futbollit të Maqedonisë gjatë ditës së sotme mbajti një seacnë, në të cilën u diskutuan disa çështje dhe pika, ndërsa një nga më të rëndësishmet ishte përzgjedhja e sekretarit të ri, njofton “infOSport.mk”. Kështu pasi Filip Popovskit i skadoi edhe mandate i dytë katërvjeçar, pas së