“Komitët” të pakënaqur me dënimin e Belës dhe Demirit, kërkojnë nga prokuroria dënim më të madh

Grupi i tifozëve të Vardarit, “Komiti” bashkë me familjarët e Nikolla Sazdovskit, dhe avokatin Vanço Shehtanski, kanë paralajmëruar dorëzim të ankesës në Prokurorinë Publike. Siç bëjnë të ditur, ata kërkojnë që të rriten dënimet e të dënuarve në këtë rast, transmeton gazeta Lajm. Sipas një kumtese dërguar deri te mediat, ankesën