Ernest Gjoka dhe Rexhinaldo sërish bashkë!

Ernest Gjoka mund të luaj një rol shumë të rëndësishëm në transferimin e sulmuesit të Kombëtares së Mozambikut, Rexhinaldo Artur Faife në rradhët e Shkëndijës, njofton “infOSport.mk”. Aktualisht qendërsulmuesi 29-vjeçar është një agjent i lirë, ndërsa kjo mund t’ua lehtësojë punën drejtuesve të Shkëndijës, të cilët do të duhet t’ia plotësojnë