Çelzi përveç Xhekos, i merr Romës edhe një tjetër futbollist

Çelzi dhe Roma kanë gjetur gjuhë të përbashkët për shumën e transferimit, me të cilën Edin Xheko dhe Emerson Palmieri do të transferohen në “Stemford Brixh”. Sipas “Mirror” skuadra londineze do ti paguaj asaj romake plotë 50 milion sterlina, teksa “Telegraph” pohon se shuma kap shifrën e 44 milion eurove. Kushtet