Bilalli: Të luajë para “Ballistëve” ka qenë një ëndërr (VIDEO)

Së bashku me Mevlan Adilin dhe portierin Seladin Mustafin, Shkëndija prezantoi edhe Sabit Bilallin. Mesfushori 20 vjeçar, shprehet tejet i lumtur për këtë transferim, duke thënë se plotëson ëndrrën për të luajtur para tifozëve të Shkëndijës “Ballistët”.

“Ndjehem shumë i lumtur që u bëra pjesë e Shkëndijës dhe menzi pres debutimin që ta bind stafin teknik se mund të luajë. Të luajë para “Ballistëve” ka qenë një ëndërr dhe premtojë se do të japë maksiumimin tim, t’i arrijmë objektivat dhe këtë sezon të bëhemi kampion”, shprehet 20 vjeçari, Sabit Bilalli.

Leave a Reply