Një “ushtri” e tërë grerëzash sulmojnë futbollistët në fushë (VIDEO)

Në Tanzani ndodhi edhe kjo. Në një ndeshje futbolli nga kampionati i atjeshëm, u ndërpre për disa çaste, pas sulmit të një “ushtrie” të madhe grerëzash. Kjo bëri që gjithë futbollistët për një #ast të shtrihen për tokë, me qëllim që të ju shpëtojnë thumbimeve.

Bashkë me ta edhe arbitrat dhe tifozët e pranishëm në shkallë, madje një nga arbitrat anësore e merr me sportivitet dhe nuk i mungon buzëqeshja.

Leave a Reply