Dorëzohet Çeferin, rikthimi i futbollit nuk është më në duart e UEFA-s

Presidenti i UEFA-s, Aleksander Çeferin ka thënë se futbolli do të rikthehet, por nuk është sporti që do të vendosë, por është politika. Shtëpia e futbollit evropian dëshiron që të vazhdohen garat evropiane, por Holanda dhe Franca tashmë i kanë përfunduar sezonet paraprake. Çeferin është i bindur se futbolli do të rikthehet