Legjenda e Zvicrës me kritika të ashpra: Xhakës t’i hiqet shiriti i kapitenit, Shaqiri të përjashtohet

Kubilay Turkyilmaz është një nga legjendat e Zvicrës në futboll, ndërsa aktualisht punon si analist për gazetën zvicerane “Blick”, ku shkruan për ndeshjet e përfaqësueses ku ka shkëlqyer dikur si futbollistë. Ish sulmuesi Turkyilmaz është i bindur se paraqitja e dobët e Zvicrës ndaj Kosovës nuk duhet të kaloj pa pasoja,

Ditë e trishtë për vëllezërit Xhaka, humbin personin e dashur të familjes

Ditë  e trishtë për vëllezërit Xhaka, Taulantin dhe Granitin, të cilët kanë humbur një person të dashur të familjes. Nga kjo botë është ndarë gjyshja e tyre, për të cilën që të dy kanë shprehur ngushëllimet e tyre përmes disa fotove të piblikuara në llogaritë e tyre në Instagram. “Pusho e