Edhe një tjetër futbollistë shqiptarë transferohet në Turqi!

Turqiа është shndërruar në një nga destinacionet më të preferuara të momentit për futbollistët shqiptarë të cilët kanë “zaptuar”, ligën e parë dhe Superligën, teksa ëndërrojnë të ecin në gjurmët e bomberit kosovar, Vedat Muriqit. Futbollisti i rradhës që ka vendosur të vazhdojë karrierën në futbollin turk, është shqiptari i Kosovës,