Sulmuan një xhami në Bosnje, arrestohen dy futbollistët austriak (VIDEO)

Dy futbollistët austriak, Dejan Ljubiçiç dhe Daniel Sudar janë arrestuar në Bosnje e Hercegovinë, pasi të njëjtit kishin qenë autorë të një vepre shumë të shëmtuar. Ljubiçiç dhe Sudar të cilët arritën për pushime në Kiseljak, ndaluan automjetin e tyre të markës “Mercedes” pranë xhamisë së qytetit, duke hedhur disa shishe