Renova dhe portieri Kobetiç vazhdojnë bashkëpunimin

Skuadra e Renovës nisi përgatitjet për sezonin e ri këtë javë, ndërsa kryesia e klubit nga Xhepçishti janë duke punuar në rinovimin dhe afrimin e futbollistëve të rinjë në skuadër. “Gjipspunuesit” kanë arritur marrëveshje me portierin Matija Kobetiç për të vazhduar bashkëpunimin. Ashtu siç arrijmë të mësojmë, Kobetiç dhe Renova do