Horor në shtëpinë e ish futbollistit të Portos dhe Marsejës, tenton të vrasë bashkëshorten

Lajme shokuese, ish futbollisti i Portos dhe Olimpikut të Marsejës, Luço Gonzales akuzohet se ka tentuar të vrasë bashkëshorten e tij. Lajmin e ka zbuluar vetë bashkëshortja e tij Andreia da Silva Marques Gonzalez për të përditshmen sportive braziliane, “Globo Esporto”, përmes së cilës ka akuzuar bashkëshortin Gonzales se ka tentuar