Merr pamje të mrekullueshme stadiumi i Fortunes në Hasanbeg

Stadiumi në Hasanbeg të Shkupit që është në pronësi të klubit Fortuna, ka marrë pamje të mrekullueshme si asnjëherë më parë. Terreni është bërë me mjete të ndara nga ana e Federatës së futbollit të Maqedonisë, që vendosi të ndhmojë Fortunen, pasi përmbytjet që ndodhën 1 vit më parë shkatërruan tërësisht stadiumin.

Nënkryetari i FFM-së, Muhamed Sejdini është angazhuar gjatë gjithë kohës që ky “operacion” të kryhet me sukses dhe pas punimeve në disa faza, sot fusha në stadiumin e Hasanbegut ka marrënjë pamje krejtësisht tjetër.

Pas ndërtimit të terrenit të ri me standarte të larta, të martën është kositur për herë të parë bari i ri, që duket shumë cilësor. Së shpejti pritet që terreni të jetë gati dhe në të njejtin të luhen ndeshje, me të cilën do të ishte një rikthim i futbollit në Hasanbeg, pas pauzës së detyrueshme nga dëmet që shkaktuan përmbytjet.

Leave a Reply