FC Shkupi pretendon për penalti! (VIDEO)

Shkëndija dhe FC Shkupi në këto momente po zhvillojnë ndeshjen e tyre të dytë të këtij edicioni. Në një atmosferë mjaft të bukur që po krijojnë ‘Ballistët’ dhe kushte ideale për lojë, 10 minutëshi i parë nuk dhuroi ndonjë rast konkret, por një rast të dyshimtë para zonës së vendasve.

Serzhinjo në të majtë pasoi për Viktor Angellovin, ndërsa harkimin e tij në zonë Mevlan Murati e ndali me dorë. Edhe pse mysafirët pretendonin për penalti, i të njëjtit mendim nuk ishte edhe arbitri kryesor, i cili dha shenjë që loja të vazhdojë.

Futbollistet e FC Shkupit pretendojne per penalti, arbitri tregon qe loja te vazhdon!

RAST I DYSHIMTË….Futbollistet e FC Shkupit pretendojne per penalti, arbitri tregon qe loja te vazhdon!

Публикувахте от infosport.mk в Неделя, 4 ноември 2018 г.

Leave a Reply