Goli më i mirë i muajit në Premier Ligë, e fiton një i “panjohur” (VIDEO)

Premier League, ashtu sipas traditës, çdo muaj vendos për golin më të mirë. Dhe për sa i përket gushtit, vlerësimi ka shkuar për Harvey Barnes i Leicester dhe goditja e tij e mrekullueshme me të djathtën në toren 2-1 të “dhelprave” ndaj Shefeld United.

Leave a Reply