Në Itali vendosin për datën e rifillimit të ndeshjeve në “Serie A”!

Mediat italiane raportojnë se sezoni aktual në “Serie A”, sipas të gjitha gjasave do të rifillojë me 12 qershor.

Klubet kanë bërë kontrollet e futbollistëve të tyre dhe së shpejti do të fillojnë stërvitjet.

Nga 18-maji skuadrat pritet që të fillojnë me stërvitje në grup, teksa ndeshjet e “Serie A” pritet që të rifillojnë me 12 qershor.

Plani i FIGC është që “Serie A” të përfundojë me 19 gusht.

Leave a Reply