Gjyqtari ndërpreu finalen e Kupës së Danimarkës sepse tifozët nuk respektuan distancën sociale

Finalja e Kupës së Danimarkës është ndërprerë për 15 minuta, sepse tifozët nuk respektuan rregullat e distancës sociale që janë në fuqi brenda stadiumit për të luftuar përhapjen e koronavirusit. “Gjatë pjesës së parë, gjyqtari duhej të ndërpriste ndeshjen për 15 minuta sepse tifozët e AaB (Aalborg), që nuk donin të uleshin në vendet e tyre, por ishin duke shkelur rregullat e luftës kundër Covid”, ka njoftuar policia.

Pamjet e shfaqura më vonë, treguan se anëtarët e klubit Aalborg e patën problem të bindnin tifozët e tyre për t’u kthyer në vendet e tyre.

Në fund u vendos që ata të largoheshin nga stadiumi, dhe rreth 50 prej tyre, janë futur në autobus duke i rikthyer në shtëpi.

Ndeshja e ndërprerë filloi pas 14 minutave, dhe Sonderjyske fitoi 2:0.

Leave a Reply