Ançeloti-Napoli, ndodh një problem që nuk e priste askush

Karlo Ançeloti dhe tifozeria e Napolit kanë mosmarrëveshje në lidhje me përforcimet e afatit kalimtar të verës. Arkadius Milik është një sulmues mjaft cilësor, por dëmtimet e shpeshta nuk japin garanci, që Ançeloti të bazohet vetëm te ai për të përballuar sezonin me Napolin. Pikërisht për këtë arsye, “napolitanët” janë hedhur