Armand Duka konfirmon rikandidimin për president të FSHF-së

Armand Duka do të kërkoj mandadin e pestë në krye të Federatës Shqiptare të Futbollit. Presidenti aktual i FSHF-së, e zyrtarizoi rikandidimin nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale, duke shpallur edhe objektivat për të ardhmen. Zgjedhjet për strukturat drejtuese të FSHF-së do të mbahen më 7 shkurt në Asamblenë e Përgjithshme Zgjedhore. Postimi

Duka bashkë me arkitektin, Kasamonti inspekton punimet e stadiumit “Arena Kombëtare”

Presidenti i Federatës shqiptare të Futbollit, Armando Duka së bashku me arkitektin Kasamonti kanë inspektuar paraditën e sotme punimet për stadiumin “Arena Kombëtare”. Kreu i FSHF-së së bashku me arkitektin e stadiumit “Arena Kombëtare” Marko Kasamonti, dhe përfaqësues të kompanisë kontraktuese të realizimit të projektit, “Albstar” do të ndjekin dhe inspektojnë

FSHF kundër vendimit të UEFA-s, që ndeshja Maqedoni-Shqipëri të luhet në Strumicë

Maqedoni-Shqipëri është vendosur të luhet në stadiumin “Mladost” të Strumicës, edhe pse ai nuk i plotëson kushtet. UEFA ka menduar se atje siguria mund të jetë më e lartë, ndërkohë që kjo ka hasur në kundërshtime nga ana e Federatës Shqiptare të Futbollit, që ka argumentuar se vendimi nuk është